貓姐姐全台外約

找回密碼
 立即註冊
查看: 19|回復: 0

mostbet aplikacja

[複製鏈接]

1

主題

0

回帖

105

積分

初級會員

積分
105
發表於 5 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Gram tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play dominuje — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek od miesiaca czesciej siedze na Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.

Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na mostbet app polska jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.
高級模式
B Color Image Link Quote Code Smilies

本版積分規則

Discuz!|手機版本|小黑屋|貓姐姐全台外約

GMT+8, 2026-8-13 18:56 , Processed in 0.382746 second(s), 19 queries .