Gram tu jakies paru miesiecy, glownie jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos powiedziec od siebie. Zapisalem sie po jakims watku na forum, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami.
Automatow jest naprawde sporo — z tego co widziec jakies 6 tys. pozycji, chociaz szczerze i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Gates of Olympus i Sweet Bonanze, sa tez Book of Dead od Play'n GO, kilka NetEnta, Betsoft, plus megaways dla chetnych. Sekcja live to w wiekszosci Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time chodzi plynnie na komorce tez.
Bonus powitalny jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, bywa tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tyle ze wymagany obrot — x40 potrafi zjesc caly bonus, ja za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sprawdzam na 888starz no deposit bo sie zmieniaja co miesiac.
Rejestracja to jakies doslownie chwile, min. depozyt to bodajze 20 zl. Wplacam karta — wyplata na Neteller przyszla w niecale pol godziny, na karte czekalem dwa dni. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie denerwuje: KYC. Poprosili o dokumenty przy pierwszym cashoucie i czekalem prawie dobe. Support po polsku z lekkim opoznieniem, licencja to Curacao — wiec podatek i sprawy formalne sami wiecie jak jest. Apka na androida chodzi szybciej niz przegladarka, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — zostaje, bez fajerwerkow. |