貓姐姐全台外約

找回密碼
 立即註冊
查看: 5|回復: 0

mostbet aplikacja

[複製鏈接]

1

主題

0

回帖

105

積分

初級會員

積分
105
發表於 昨天 06:47 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. NetEnt dominuje — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.

Powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na mostbet app jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Vise czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
高級模式
B Color Image Link Quote Code Smilies

本版積分規則

Discuz!|手機版本|小黑屋|貓姐姐全台外約

GMT+8, 2026-8-9 13:49 , Processed in 0.510694 second(s), 18 queries .